Maakt je stad of gemeente gebruik van een kortingscode? Kijk het na op hun productpagina!

Ondernemer

 

Cirklo is een digitale cadeaubon oplossing die wordt aangeboden door jouw lokaal bestuur & Fairville. Het laat consumenten toe om cadeaubonnen aan te kopen van de stad/gemeente en deze te spenderen in jouw winkel !

Als handelaar in het Cirklo netwerk kan je fraudebestendig & makkelijk de lokale cadeaubonnen aanvaarden. Zo bereik je meer potentiële klanten! Ook het omzetten van bonnen naar Euro’s op je rekening is simpel & snel!

Hoe kan ik deelnemen

Staat de stad/gemeente waar jouw zaak gevestigd is tussen deze lijst

Ja, mijn stad/gemeente staat op de lijst :   

Dan maakt ze deel uit van het Cirklo netwerk & dan kan jij jouw aanvraag indienen.

  1. Heeft jouw stad of gemeente GEEN stadsapplicatie* van de firma Onze Stad App? Dan ga je naar deze website & dan vul je het registratieformulier in: https://oca.page.link/RegistrationCirklo

  2. Heeft jouw stad of gemeente een stadsapplicatie* van de firma Onze Stad App? Dan volg je volgende registratieprocedure. Nadat je deze procedure hebt doorlopen, neemt jouw stad/gemeente contact met jou op.

  3. *Dit kan je zeer eenvoudig nagaan door in de App Store of Google Play Store de naam van jouw stad of gemeente in te geven. Verschijnt er een applicatie? Top, dan volg je de instructies bij punt 1. Verschijnt er GEEN applicatie? Dan volg je de instructies bij punt 2.

Neen, mijn stad/gemeente staat niet op de lijst

Dat betekent dat uw stad/gemeente nog niet aangesloten is op ons netwerk. Wil jij graag jouw stad of gemeente overtuigen om ook deel te nemen aan dit initiatief? Dan kan je hun altijd een aanmoedigend mailtje sturen. 😉

Wanneer jouw registratie helemaal voltooid is, verschijnt jouw zaak in het lijstje op deze pagina bij de andere deelnemende ondernemers uit jouw stad of gemeente.

Hoe kan je de Cirklo-applicatie gebruiken ?

Registreren

  1. U ontvangt een uitnodiging van uw stad/gemeente via uw e-mail.

   Door op deze uitnodigingslink te klikken, kunt u zich registreren en Cirklo via uw computer, tablet of mobiele telefoon rechtstreeks via uw browser (chroom, safari,...) gebruiken.

   Heb je je uitnodiging niet ontvangen?

   U kunt controleren of uw stad/gemeente geregistreerd is door op deze lijst te klikken. Surf dan naar de website van uw stad/gemeente en vul het aanvraagformulier in.

  2. Via de knop "hier aanmelden" of 'registreren bij cirklo' in uw uitnodigingsmail meldt u zich aan bij Cirklo. U kunt ook direct toegang krijgen tot Cirklo via: merchant.cirklo.io

Let op! Gebruik voor de registratie hetzelfde e-mailadres als waar u deze uitnodiging heeft ontvangen, anders werkt het niet.


Betalen

 1. Uw klant presenteert u een digitale of papieren cadeaubon met een QR-code erop

 2. U opent de Cirklo app 

 3. Klik op de knop "Scannen" en volg de stappen :

  - U voert het bedrag in dat de klant aan u moet betalen
  - U scant de QR-code op de voucher
  - U bevestigt de transactie en de betaling wordt uitgevoerd.

Let op!  Controleer om veiligheidsredenen altijd eerst de geldigheid van de QR-code van een cadeaubon door deze te scannen bij de betaling 

 

Cirklo's overmaken naar uw bankrekening

De omzetting van uw Cirklo's in euro's en de overboeking naar uw bankrekening gebeurt automatisch. U kunt bij de registratie en in uw instellingen bepalen of de overdracht maandelijks of wekelijks plaatsvindt.

Wist je dat ...  ?

Om gemakkelijker toegang te krijgen tot Cirklo in uw dagelijks leven, kunt u het aan het startscherm van uw mobiele telefoon of tablet toevoegen.U hoeft de applicatie niet te downloaden en te installeren in de Apple Store of Google Play Store. Geen tijdverlies bij het downloaden en installeren en geen noodzaak om updates uit te voeren.

Cirklo werkt dus op dezelfde manier als andere apps, gewoon makkelijker te bereiken !

Hoe Cirklo toevoegen aan uw startscherm?

Als u zich in IOS bevindt, dient u, om Cirklo aan uw startscherm toe te voegen, het menu voor het delen van Safari te openen en de optie "Op het startscherm" te selecteren.

Tutorial youtube : IPhone - Hoe Cirklo op je startscherm installeren?

Als u zich in Android bevindt, opent u Cirklo met Chrome, tikt u op Toevoegen aan het startscherm en volgt u de instructies op het scherm.

Tuto youtube : Android - Hoe Cirklo op je startscherm installeren?

 

Voila... je kunt nu Cirklo gebruiken!

Vragen?

Vind je het antwoord op jouw vraag niet terug in onze FAQ? 
Stuur een e-mail naar support@cirklo-light.com & vraag maar raak.